KP4K’20

Kumipallo4000 27.6.-3.7.2020

Ilmoittautuminen nyt avoinna!

2020 Kumipallo4000 tapahtuma koostuu näistä elementeistä:
– Startti LA 27.6.2020
– Upeita urheilu- ja GT-autoja
– 6 yön majoitus
– Suuntana tuntematon koko viikon
– Päivittäiset etappikortit & checkpoint -tehtävät
– Päätösbileet Euroopassa
– Lentäen Helsinkiin PE 3.7.2020
– Autot rekkarahtina Suomeen

Mukaan urheilu- tai GT-autolla min. 2hlö tiimeissä. 1.790€ / hlö. Ilmoittaudu tästä! Saat sähköpostilla tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä viimeistään kuukauden kuluessa. Mikäli ilmoittautumista ei hyväksytä, varausmaksu palautetaan.

Kumipallo4000 on Euroopan huikein roadtrip. Mukaan lähtee kymmeniä urheilu ja GT-autoja, sekä upeita persoonia. Tapahtuma on ennen kaikkea autoharrastajien kokoontuminen, jonka suurin arvo on samanhenkisen porukan yhdessäolo ja urheiluautojen vieminen tien päälle! Tavoitteemme on nauttia autoista ja hienoista teistä, muuta virkistäytymistä ja lomanviettoa unohtamatta.

Matkat tarjoavat tuhansia kilometrejä, suuntana tuntematon. Kuten tästä voi päätellä, reittiä ei kerrota etukäteen, vaan se paljastuu osallistujille päivittäin jaettavien etappikorttien kautta. Huikea seikkailu kohti tuntematonta! Reissupäivien aikana järjestämme usein checkpoint -tehtäviä, joiden toteuttajista parhaat palkitaan.

Elämykset ja ilon kyyneleet ovat taattuja.

Osallistumismaksu 1.790€/hlö.

Järjestäjät varaavat oikeuden päättää hyväksyttävät ajoneuvot tapauskohtaisesti. Saat sähköpostilla tiedon ilmoittautumisesi hyväksymisestä. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.