Esittelyssä Kumipallo4000 -kumppani Winled. Lähde mukaan Winledin matkalle Norjan vuonoihin ja vuoristoihin!

Valaistuksen ammattilaiset mukana Kumipallo4000 -elämyksessä 

Norjaan?! Joo, Kumipallossa on suuntana tuntematon, mutta että Norjaan? Siinä ensitunnelmat kun Winled:n Panu Rekilä kuuli Helsingin lentoasemalla mihin he olivat tiimikaverinsa kanssa Kumipallon mukana suuntaamassa. Norjahan on “liian lähellä”.

Heti Norjaan päästyään kaverukset ymmärsivät mistä Norja on tehty. Upeita serpentiiniteitä loputtomiin ja aivan yhtä hienot maisemat. BMW M4 ei ehtinyt nähdä montaakaan kilometriä paikallista maantietä, kun tiimissä oltiin yhtä mieltä: Mahtava juttu! Team Winledin ensimmäinen Kumipalloreissu ja heti näin hienoja kokemuksia!

“Niin upeita maisemia ja aivan fantastisia serpentiiniteitä, että neitsyys kyllä lähti oikein hienosti ja superkivaa oli!”

Valaistuksen ammattilaiset lupaavat palata Kumipalloon myös jatkossa! Winled osallistui Kumipallo4000 -tapahtumaan myös kumppanina. Yhtiön pääliiketoimintaa on LED-valot ja valaistussuunnitelmat, joille Kumipallo4000 tarjosi hyvän markkinointikanavan. Winled toimittaa energiatehokkaita ja tyylikkäitä valaistuksia niin omakotitaloihin kuin toimitiloihinkin. He ovat saavuttaneet markkinoilla aseman luotettavana ja laadukkaana toimijana.

“Yksi missä olemme erityisen hyviä, on omakotitalojen valaistukset. Olemme olleet vuosia mukana esimerkiksi Asuntomessuilla, joissa olemme suosituin valaisintoimittaja.”

Winledin palvelut soveltuvat erinomaisesti uudisrakentajille, jotka arvostavat laadukkaan valaistuksen lisäksi toimivaa suunnittelupalvelua. Kaiken saa saman katon alta. Erittäin kysyttyjä Winledin palvelut ovat olleet myöskin silloin, kun valaistus halutaan päivittää jo olemassa oleviin tiloihin. Valaistuksensa päivittäneet asiakkaat ovat kokeneet suurimpina hyötyinä selkeän energiatehokkuuden paranemisen, sekä valaistuksen laadun muutoksen. Esimerkiksi toimitiloissa työteho ja virkeys ovat muutoksen myötä parantuneet, johtaen parempaan tuottavuuteen. Myymälöissä tuotteiden esillepano on laadukkaampaa, parantuneen valaistuksen myötä.

Winled toivottaa kaikille Kumipallon osallistujille ja seuraajille hyvää kevättä! Nähdään Kumipallossa jälleen kesällä 2019!

Kuvia

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.