Tilaus- ja sopimusehdot

Osallistuminen

Tiimi koostuu kahdesta henkilöstä sekä urheilu- tai GT-luokan autosta. Tapahtuman osallistumismaksu on 3.190€ / henkilö, eli 6.380€ / tiimi. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat 680€ varausmaksun, joka hyvitetään loppumaksun yhteydessä. Varausmaksu koskee kahden hengen autokuntaa.

Maksaminen

Kun valitset verkkokaupan maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe, joka on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamalla pankki- tai luottokorttimaksulla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

Peruutus

  • Mikäli perut osallistumisen 30 päivää ennen tapahtumaa, pidätämme 100€ toimistokulun.
  • Mikäli perut osallitumisen 30-14 päivää ennen tapahtumaa, pidätämme 680€ varausmaksun.
  • Mikäli perun osallistumisen alle 14 päivää ennen tapahtumaa, olet velvollinen maksamaan tapahtuman koko osallistumismaksun 6.380€ / Tiimi.

Vastuuvapauslauseke

Kumipallo4000 on yleisillä teillä ajettava urheiluautojen roadtrip. Tapahtumassa ei hyväksytä lakien rikkomista. Maksamalla osallistumismaksun osallistuja vakuuttaa tiiminsä noudattavan tapahtumassa kulloinkin voimassa olevaa paikallista tieliikennelakia ja muuta lainsäädäntöä, sekä ottavansa muut tiellä liikkujat huomioon. Osallistuja vapauttaa Kumipallo4000 / GT Crew Oy:n kaikesta vastuusta hänen toimiaan kohtaan.

Kumipallo4000 / GT Crew Oy voi harkinnallaan välittömästi keskeyttää sellaisen osallistujan roadtripin, joka käytöksellään tahallisesti tai tahattomasti aiheuttaa vahinkoa yhtiölle, muille osallistujille, tai kolmansille osapuolille. Mahdollinen roadtripin keskeytys voidaan harkinnan mukaan ulottaa koskemaan myös henkilön muuta matkaseuruetta.

Osallistujat vakuuttavat maksamalla varausmaksun lukeneensa ja ymmärtäneensä nämä säännöt, sekä noudattavansa niitä. Samalla osallistuja vapauttaa järjestävän tahon kaikesta vastuusta koskien hänen tekojaan.

Nautinnollista autoelämystä kaikille!